Under 2014 var jag och några vänner med och tävlade i Young Glory. Young Glory är en reklamtävling där man får en ny brief att lösa varje månad och de mest kreativa bidragen får poäng som samlas ihop för att sedan kunna vinna hela tävlingen i slutet på året. Eftersom hela vårt team jobbade heltid redan och var med i tävlingen mest för att det var kul så hann vi inte vara med varje månad, men tre gånger blev det av ändå och två av dem fick vi brons.

Benefit – här skulle vi komma på en kampanj som kunde lösa problemet med ungdomsfetma. Vi fick brons.

Doug – här var uppgiften att försöka informera om farorna med nätfiske genom en film som hade potential att bli viral. Även här fick vi brons.

XO – här var uppgiften att förnya hur vi lär ut sexualkunskap. Vi blev finalister.

Team Nudge: Elly Jonason, Alexandra Lund, Maria Olsson, Linda Fryxell

2014/2015